luni, 1 septembrie 2014

Innocent Thing (2014)

Innocent Thing (2014)

3 comentarii:

  1. Un film categoric BUN, in care Jang Hyuk demonstreaza odata in plus ( daca mai era nevoie...) ca este poate chiar cel mai valoros actor sud-coreean! Multumesc mult...pentru tot!

    RăspundețiȘtergere
  2. Obisnuita cu serialele ma adaptez cu greu la un film artistic. Totusi pentru Jang Hyuk am facut acest efort si ce efort ( la serviciu). Ca impresie ...BUN dar mai ales educativ, dar ce putem numi aici educativ?! Greu de comentat pe marginea lui pentru ca ar fi foarte mult. Favoritul meu la inaltime dar mi-a placut si interpretarea ”pustoaicei”, chiar f buna.
    ...iar coreeanului felicitari pentru alegere, multumiri pentru efort si spor la lucru!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Un film foarte bun ! Inca o dovada in plus care arata unde poate duce o clipa de neatentie,un comportament instinctual si cat de repede se poate ruina o relatie sau o casnicie,cat de usor este sa-ti pierzi increderea in cineva care candva ti-a dat siguranta si protectie si cat de rapid se poate ruina tot ce ai cladit intr-o relatie pentru doar cateva minute de placere si nejudecata rationala ! Dar cel mai periculos este drumul alunecos prin care iti poti pierde sufletul prin sinucidere si fara macar a avea timp sa gandesti,viata iti este distrusa,iar trauma instaurata te poate urmari tot restul vietii,iar linistea ta cotidiana distrusa definitiv de mustrarea constiintei ! Cateva secunde si viata iti poate fi distrusa intr-un mod iremediabil ! Unele greseli,din pacate,sunt platite cu pretul unei vieti pentru acei care traiesc in propriile inchipuiri si obsesii si care gandesc la nivel paranoic,iar intunericul a cuprins mintea lor !

    RăspundețiȘtergere